Onderhoud en reparaties

Een product aankopen is een eerste stap. De service nadien is minstens van even groot belang. Het is immers van essentieel belang dat je producten betrouwbaar en veilig zijn en ervoor zorgen dat je steeds op een kwalitatieve manier operationeel bent. Een aantal fundamentele zaken om ondersteuning te bieden op het vlak van onderhoud en reparaties zijn snelheid, ervaring en een ruime voorraad.

Ruime voorraad

Wij hebben steeds een ruime voorraad aan onderdelen beschikbaar waardoor we zeer kort op de bal kunnen spelen. Geen lange wachttijden, besteltermijnen, maar het juiste onderdeel op de kortst mogelijke tijd bij onze klanten is onze instelling.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud op uw afstandsbediening voorkomt stilstand op een onverwacht moment waardoor u uw planning strikter kan volgen. Wij kijken graag met u mee of preventief onderhoud in uw geval nuttig is.

1. Herstelling ter plaatse

Omwille van de complexiteit kunnen we in overleg bepalen of een persoonlijke reparatie ter plaatse nuttig is. Wij herstellen uw radiobesturing terwijl u verder werkt, zo wordt uw stilstand tot het minimum beperkt.

2. Opsturen

U kan uw radiobesturing naar ons opsturen en wij sturen de herstelde besturing terug naar u op. Indien u wenst sturen wij u vooraf een offerte.

3. Bij ons langskomen

U kan na het maken van een afspraak bij ons langskomen. Wij herstellen uw E-Chronos radiobesturing terwijl u wacht.